Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Nůž k porcování lososa Victorinox

Novinka
Kód produktu: 7.7223.26 Výrobce: Victorinox
2374 Kč
1961,98 Kč bez DPH
Ks

Délka čepele 26 cm.

Zobraz detailní popis
Zpětná zásilka
Zpětná zásilka

Služba pro snadnou výměnu nevhodného zboží. (neplatí pro nadrozměrné zásilky)

Poštovné od 69,-Kč
Poštovné od 69,-Kč

Zásilkovna 69,-Kč PPL 130,-Kč GSL 130,-Kč  (platba na dobírku + 30,-Kč)

  • Zeptejte se odborníka

Detailní popis

Rozdíl mezi kovaným a raženým nožem je zpravidla na pohled patrný. Kovaný nůž bývá obvykle těžší a zdá se je pružnější než obdobný tepaný nůž. Kovaný nůž má mezi rukojetí a ostřím krček, který se vytvoří v  průběhu kování. Nože řady Chef´s společnosti Victorinox se zhotovují jemným kováním a další nože - prostřednictvím ražení.

Nůž k porcování lososa se výborně hodí také k filetování ryb chcete-li, aby byly plátky tenké a stejné. Většina nožů značky Victorinox určených k porcování lososa je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Tento princip se využívá také při výrobě nožů určených ke krájení některých měkčích druhů sýrů.

Délka čepele 26 cm.